Promotie van beroepsonderwijs

theater beroepsonderwijs burkina faso

Onze campagne voor de promotie van het beroepsonderwijs begint aan te slaan. In het voorjaar van 2018 hebben we al een voorproefje van de campagne op kunnen zetten dankzij een donatie van Kringloopwinkel Muttuthara.

Dit jaar kunnen we de campagne voortzetten, weer met steun van Muttathara plus kringloopwinkels KOOK en De Groene Ezel, de Hofsteestichting en Wilde Ganzen. Dank zij deze financiële steun speelt onze partner DSF een leidende rol in de promotie van het beroepsonderwijs in de regio Noord (vier provincies) van Burkina Faso.

Salif Sodré, de coordinator van DSF in Burkina, vertelt over de promotie campagne, met name het theater dat de dorpen afreist om mensen voor te lichten over het belang van beroepsonderwijs voor de ontwikkeling van de regio :

Geplaatst in DSF, stichting WOL, Wilde Ganzen.