Doneren

Uw bijdrage aan de projecten van Stichting WOL in Burkina Faso is van harte welkom!

Bijdragen kan op verschillende manieren:

via de bank

Een donatie op bankrekening NL18 RABO 0336 4265 77 t.n.v. Stichting WOL te Limmen. Met deze donatie ondersteunt u de projecten op Onderwijscomplex Zoodo

Sponser een scholier

Sponsoring van een scholier om voortgezet onderwijs te kunnen volgen. Klik hier om naar de pagina van het Project Scholieren en Studenten Fonds te gaan.

Werk mee

Schenk ons een deel van uw tijd als bestuurslid of vrijwilliger en help ons om de projecten in Burkina Faso mogelijk te maken. Klik hier om ons hierover een mail te sturen.

Online doneren

U kunt hieronder doneren met Ideal

uw donatie

Bedrag

ANBI : fiscaal gunstig schenken

Wilt u fiscaal gunstig schenken? Dit kan omdat Stichting WOL door de belastingdienst is aangemerkt als ANBI. Op de website van de belastingdienst vindt u hier meer informatie over : klik hier.

De benodigde formulieren kunt u hier (overeenkomst) en hier (volmacht) downloaden.