Doneren

Uw bijdrage aan de projecten van Stichting WOL en DSF in Burkina Faso is van harte welkom!

Doneren kan op verschillende manieren:

• Een donatie op bankrekening NL18 RABO 0336 4265 77 t.n.v. Stichting WOL te Limmen. Met deze donatie ondersteunt u de projecten op Onderwijscomplex Zoodo
  • Sponsoring van een scholier om voortgezet onderwijs te kunnen volgen. Klik hier om naar de pagina van het Project Scholieren en Studenten Fonds te gaan.
  • Een donatie via de donatiemodule van Alle Goede Doelen. Klik op de button van Online doneren. U kunt direct via IDEAL betalen. Deze service rekent wel 10% kosten per donatie.

donatiebutton

• Doneer een deel van uw tijd en help ons om de projecten in Burkina Faso mogelijk te maken, klik hier om ons hierover een mail te sturen.

ANBI : fiscaal gunstig schenken

Wilt u fiscaal gunstig schenken? Dit kan omdat Stichting WOL door de belastingdienst is aangemerkt als ANBI. Op de website van de belastingdienst vindt u hier meer informatie over. Klik hier

Het benodigde formulier kunt u hier downloaden